Zapiralni stroji
sortirne naprave >>


Z
apiralni stroji PROMI omogočajo zapiranje navojnih zamaškov, roll-on in plastičnih zamaškov. Preizkušeni so v zapiranju pijač, hrane, farmacije, motornih olj in ostalih specialnih področjih pakiranja.

Embalaža, ki jo lahko zapiramo je raznovrstana - od mini-stekleničke do embalaže s premerom do 150mm. Lahko je iz stekla ali PET. Kapaciteta je do 15000 kosov na uro in je odvisna od produkta in procesa.

Zapiralni stroji PROMI so lahko zgrajeni z štirimi do desetimi glavami, z možnostjo večanja kapacitete. Možno je tudi nastaviti nadomestne zapiralne glave, kar omogoča, da lahko načrtovalci zapiralne linije hitro in preprosto če je potreba, zamenjajo embalažo za zapiranje.

Zapiralne glave PROMI so izmenljive na sami liniji, tako da je sprememba hitra in enostavna, ter tako zmanjša stroške konverzije na minimum. Kritične spremenljivke, kot so moment, "top load" vzmet, blokada pritiska in višina "roller-ja", se lahko nastavijo vnaprej in s tem zmanjšajo čas zamenjave.

Peskano nerjaveče jeklo, aluminij, nestatičen nikelj, kovano železo in plastične komponente so uporabljene za trpežnost. Mesta za mazanje so lahko dostopna, kakor tudi motor, os, zobniki in kotrole za embalažo. Zaščitna vrata so lahka in enostavna za odstranitev. Moderni dizajn in trpežna konstrukcija omogocata enostavno vzdrževanje PROMI zapiralnih strojev.

Senzorji kontrolirajo prekoračena stanja, izklopijo stroj, ko pride do zamašitve/zastoja. Sortirna naprava zamaškov, ki je na stolpu, zelo zmanjša potrebe po prostoru. Če ni zamaškov v sortirni napravi ali dodeljevalnem kanalu, se stroj samodejno zaustavi.

Sistem Zamašek-v-Zapiralni glavi
Neobvezen sistem Zamašek-v-Zapiralni glavi, zagotavlja pravilno postavljanje plastičnih zamaškov na embalažo, ter s tem dejansko odstrani postrani navite zamaške.

sortirne naprave >>